ANTWERP COFFEE WEEK

Antwerp Coffee Week: Red

Van 8 april tot 14 april vieren we de Antwerp Coffee Week!

Deze week zetten we de Antwerpse specialty coffee scene in de kijker, van Antwerpse specialty branderijen tot specialty bars. Verwacht je aan leuke events zoals een latte art wedstrijd of een openbare koffie cupping.

En vergeet niet om alle specialty coffee bars te bezoeken om te genieten van de beste Antwerpse koffies!


Wat organiseren Cross Roast en Caffe Mundi tijdens de Antwerp Coffee Week?

8 april tot 14 april

Mystery Coffee

Dit jaar hebben Cross Roast en Caffe Mundi een nieuwe Mystery Coffee voor jullie in petto, en er hangt een fantastische giveaway met Sage aan vast!

Proef de Mystery Coffee en win een Sage Barista Pro inclusief baristatoolkit, een espressomachine voor thuis waar je de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en meer mee maakt!

Hoe maak je kans?
Kom tijdens de Antwerp Coffee Week langs bij Caffe Mundi of de Cross Roast Experience Store en proef onze Mystery Coffee tussen 10u en 12u. Scan de QR code en vul de vragenlijst in over de Cross Roast Mystery Coffee. De persoon met de hoogste score wint de Sage Barista Pro!

Vragenlijst + SPELREGELS

10 april 2024

Coffee Cocktail Throwdown

Na een superleuke eerste editie in 2022, dagen Cross Roast & Caffe Mundi opnieuw de beste bartenders van Antwerpen uit om hun eer te verdedigen in een Coffee Cocktail Throwdown!

Er bestaat een lange traditie om koffie- en cocktailliefhebbers samen te brengen onder de naam Coffee in Good Spirits. Laten we deze traditie eren en Antwerpse beste bartenders en koffieliefhebbers uitnodigen om samen te komen voor een avond vol plezier!

Elke deelnemer krijgt twee weken van tevoren een staaltje van een mysterieuze Cross Roast-koffie om een spannend koffiecocktailrecept te creëren. Op de avond van de throwdown zullen de bartenders hun cocktail maken en presenteren, om beoordeeld te worden door een team van koffie- en drankkenners.

De winnaar krijgt eeuwige roem en een speciale prijs om hen te helpen in hun toekomstige koffie-avonturen.

WHEN?

WEDNESDAY: 10 April
DOORS OPEN: 19H30
THROWDOWN: 20H

Antwerp Coffee Week – 2024

WHERE?

CAFFE MUNDI
OUDE BEURS 24
2000 ANTWERPEN

15 maart TOT 14 APRIL

Poly Loyalty card

De Antwerp Coffee Week staat in het teken van het verbinden van koffieliefhebbers met hun favoriete koffiebars in en rond Antwerpen. Bezoek Antwerpse specialty bars – spring zeker eens binnen in die ene bar waar je misschien nog nooit bent geweest – en verzamel stempels met de ACW Poly Loyalty Card. Met 5 stempels van 5 verschillende bars maak je kans op een prijs (waarde €20) in je bar naar keuze.
Antwerp Coffee Week – 2024

Een geldige deelname is een kaart met 5 verschillende stempels van de deelnemende bars. Je krijgt enkel een stempel als je een koffie consumeert in een deelnemende bar.
Lever je volle kaart, ten laatste 14 april (einde van koffie week), in bij eender welke ACW bar.