Barista opleiding

Koffie workshops

Koffiebonen
Koffie workshops en trainingen voor koffieliefhebbers en professionals. Verdiep je in de wereld van specialty koffie, slow coffee, koffie branden en SCA opleidingen. Je bent bij ons op het juiste adres als je meer wil weten over koffie, een koffiebar wil starten, wil leren koffiebranden of mooie latte art wil maken.

Kies uit één van onze populaire workshops waaronder Koffie Workshop Antwerpen, Koffieproeverij, Latte Art Workshop, Barista Workshop & onze SCA opleidingen.

Ontdek onze koffie workshops
Cacao-Barry-Purete-Range-Chocolate

Chocolade Workshops

Cacaoboon

Ontdek hoe echte chocolade wordt gemaakt van de cacao boon tot chocoladereep. Leer zelf hoe je jouw eigen chocolade kan maken met een unieke smaak.

Ontdek onze chocolade workshops
Barista Opleiding

Bij Latte Art kunnen we zeggen dat de barista een echte kunstenaar is. De koffie smaakt niet alleen overheerlijk maar ziet er nog eens fantastisch uit ook. Door schijnbare simpele bewegingen van het schenken van de shuim onstaan de prachtigste en meest uiteenlopende motieven zoals hartjes, blaadjes en appeltjes. Er zijn 2 technieken voor Latte Art namelijk free pouring en etching. Bij ‘free pouring’ ontstaan de vormen louter door het schenken en bij ‘etching’ maak je gebruik van een stokje om de vorm meer detail te geven.

Wil jij ook een echte kunstenaar worden met koffie? Het kan, wij bieden een Latte Art workshop aan voor de echte koffieliefhebbers.

Voor meer informatie neem een kijkje op onze webshop.

Meer info

Privé workshops

Volg onze privé workshops waarin één op één of in kleine groepen waar onze barista je een Latte Art workshop of een introductie tot Barista Cursus geeft. De duur van de Latte Art en de introductie Barista Cursus zullen 2,5 uur zijn.

Meer informatie