Cadeaubonnen

Op zoek naar een origineel en inspirerend cadeau? Kies voor een cadeaubon van onze koffieworkshops! Of het nu voor een verjaardag, een speciale gelegenheid of zomaar is, onze cadeaubonnen bieden een unieke ervaring die elke koffieliefhebber zal waarderen.

Welkom bij onze uitgebreide reeks koffieworkshops! Of je nu een beginnende koffieliefhebber bent of een ervaren barista, wij bieden workshops die zijn afgestemd op elk niveau. Dompel je onder in de fascinerende wereld van koffie en verfijn je vaardigheden met onze gespecialiseerde cursussen.

 145,00 195,00
 145,00 195,00

Proeven

Koffieproeverij Level 1 & Level 2

Koffieproeverij Level 1: In deze workshop ontdek je de rijke aroma’s van verschillende koffies. We nemen je mee op een reis van de plantage tot in je kopje. Je krijgt inzicht in het brandproces en leert hoe je koffie kunt proeven, vergelijken en beoordelen.

Koffieproeverij Level 2: Deze workshop bouwt voort op de basiskennis van Level 1. We duiken dieper in op de thema’s origine, branden en smaak. Leer nog meer over de nuances en complexiteit van koffie en ontwikkel een verfijnder smaakpalet.

Introductie thee

Theeproeverij: Zet je eerste stappen in de wereld van specialty thee met onze theeproeverij introductie. Ontdek unieke aroma’s en de diversiteit van specialty thee, aangeboden door Cross Roast.

Zetten

Home Coffee Brewing: Verdiep je in de wereld van filterkoffie, waar fruitige aroma’s centraal staan. Experimenteer met verschillende zetmethoden zoals de V60, syphon en clever. Leer diverse recepten om thuis de perfecte koffie te zetten.

Iced Coffee: Ontdek waarom iced coffee zoveel meer is dan alleen een koude versie van warme koffie. Leer concrete recepten en technieken om verfrissende iced coffee te maken die je smaakpapillen zullen verrassen.

Sage Barista Workshop: Deze workshop wordt gegeven op de Sage Barista Express espressomachine, ideaal voor thuisgebruik. Leer de basisprincipes van het werken met deze gebruiksvriendelijke machine en zet thuis de perfecte espresso.

Workshops op Maat

Latte Art: Verfijn je melkopschuimtechnieken en leer prachtige latte art te creëren. Perfect voor barista’s en koffieliefhebbers die hun koffiepresentatie naar een hoger niveau willen tillen.

Barista Workshops: Of je nu een beginnende barista bent of je vaardigheden wilt perfectioneren, onze op maat gemaakte barista workshops bieden de perfecte gelegenheid om je kennis en techniek te verbeteren.

SCA: Speciality Coffee Association

De Speciality Coffee Association (SCA) is een gerenommeerde beroepsorganisatie die koffieliefhebbers en professionals wereldwijd samenbrengt. De SCA zet zich in voor de verbetering van de kwaliteit van koffie door middel van innovatie, onderzoek, opleiding en communicatie. Het Coffee Diploma System is een van hun initiatieven om kennis en vaardigheden te bevorderen in de koffie-industrie.

Proeven

Koffieproeverij Level 1

Carpy
Carpy

In deze workshop ontdek je de rijke aroma’s van verschillende koffies. We nemen je mee op een reis van de plantage tot in je kopje. Je krijgt inzicht in het brandproces en leert hoe je koffie kunt proeven, vergelijken en beoordelen.

cadeau doen

Koffieproeverij Level 2

Carpy

Deze workshop bouwt voort op de basiskennis van Level 1. We duiken dieper in op de thema’s origine, branden en smaak. Leer nog meer over de nuances en complexiteit van koffie en ontwikkel een verfijnder smaakpalet.

cadeau doen

Introductie tot specialty thee

Carpy

Zet je eerste stappen in de wereld van specialty thee met onze theeproeverij introductie. Ontdek unieke aroma’s en de diversiteit van specialty thee, aangeboden door Cross Roast.

Cadeau doen

Zetten

Home Coffee Brewing

Carpy

Verdiep je in de wereld van filterkoffie, waar fruitige aroma’s centraal staan. Experimenteer met verschillende zetmethoden zoals de V60, syphon en clever. Leer diverse recepten om thuis de perfecte koffie te zetten.

Cadeau doen

Iced Coffee

Carpy

Ontdek waarom iced coffee zoveel meer is dan alleen een koude versie van warme koffie. Leer concrete recepten en technieken om verfrissende iced coffee te maken die je smaakpapillen zullen verrassen.

Cadeau doen

Sage Barista Workshop

Carpy

Deze workshop wordt gegeven op de Sage Barista Express espressomachine, ideaal voor thuisgebruik. Leer de basisprincipes van het werken met deze gebruiksvriendelijke machine en zet thuis de perfecte espresso.

Cadeau doen

Workshops op maat

Latte Art

Verfijn je melkopschuimtechnieken en leer prachtige latte art te creëren. Perfect voor barista’s en koffieliefhebbers die hun koffiepresentatie naar een hoger niveau willen tillen.

Cadeau doen
Carpy

Barista Workshops

Of je nu een beginnende barista bent of je vaardigheden wilt perfectioneren, onze op maat gemaakte barista workshops bieden de perfecte gelegenheid om je kennis en techniek te verbeteren.

Cadeau doen
Carpy

Speciality Coffee Association

Carpy

INTRODUCTIE TOT KOFFIE

Van plantage tot export alsook het branden en zetten van koffie komen aan bod. Deze halve dag opleiding omvat ook een koffie cupping waarbij we de verschillende smaken en aroma’s van koffie in de kijker zetten

Cadeau doen
Carpy

BARISTA SKILLS FOUNDATION

Tijdens de Foundation opleiding ligt de focus op het maken van een espresso, het instellen van de koffiemolen en het opschuimen van melk volgens de regels van de kunst. Ideaal voor een Startende barista of koffieliefhebber.

Cadeau doen
Carpy

BARISTA SKILLS INTERMEDIATE

Deze twee daagse training is ideaal voor een startende barista die zich meer wil verdiepen in het verfijnen van de instelling van espresso, meerdere figuurtjes in latte art en de workflow als barista wil optimaliseren.

Cadeau doen