Koffie op het werk

Dé koffie totaaloplossingen
voor kleine en middelgrote
bedrijven

Dé koffie totaaloplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven

1. Een koffietoestel op maat van uw koffiegebruik

De koffie-experten van Cross Roast gaan samen met u op zoek naar het meest geschikte koffietoestel voor uw bedrijf, zodat uw klanten & medewerkers optimaal kunnen genieten van het koffiemoment. Naast de smaak van de koffie staat ook het gebruiksgemak van de machine centraal.

Koffietoestel Op Maat Van Uw Koffiegebruik

2. Service en onderhoud

Cross Roast heeft vanuit zijn partnership met Jura een servicemodel ontwikkeld waarbij de klant centraal staat. Ook in het toeleveren van koffiebonen werkte Cross Roast een systeem uit waarbij u maximaal ontzorgd wordt in de opvolging van uw koffievoorraad.

Levering Van Specialty Coffee &Amp; Toebehoren

3. Levering van Specialty coffee & toebehoren

Cross Roast heeft vanuit zijn partnership met Jura een servicemodel ontwikkeld waarbij de klant centraal staat.
Ook in het toeleveren van koffiebonen werkte Cross Roast een systeem uit waarbij u maximaal ontzorgd wordt in de opvolging van uw koffievoorraad.

Koffietasting En -Workshops

4. Koffietasting en -workshops

Bent u op zoek naar een leuke teamactiviteit voor uw medewerkers of nodigt u uw klanten graag uit op een unieke setting dan is een koffieproeverij of -workshop de ideale gelegenheid. Voor meer info over de mogelijkheden: neem contact met ons op. Onze workshops kan u ook steeds op maat volgen.

Focus op Specialty coffee met een verhaal

Specialty coffeeSpecialty coffee is een term die 15 jaar geleden is ontstaan in de koffiewereld. De koffieboeren leggen sindsdien de focus op een meer verfijnde manier van koffiebonen plukken en verwerken. Dit resulteert in een opmerkelijke betere kwaliteit en smaaksensatie.

Specialty Coffee Met Verhaal
Sociale Impact

Sociale impact Cross Roast startte verscheidene ‘direct trade’ samenwerkingen op met koffieboeren van verschillende continenten. Daarmee steunen ze sociale projecten zoals het uitbouwen van scholen, ziekenhuizen en waterpompen. Achter elke koffie die u bij Cross Roast koopt, vindt u een sociaal verhaal terug.

Gepassioneerd barista-team

Cross Roast werd in 2013 opgericht door het jonge koppel Tom & Isabelle. De focus van de branderij ligt op de kwaliteit van Specialty koffie. Het gepassioneerde team achter Cross Roast heeft deze focus overgenomen, om zo steeds het perfecte koffiemoment aan de klanten te bieden.

Gepassioneerd Barista-Team

Team Cross Roast

MAAK VAN KOFFIE EEN BELEVING OP UW BEDRIJF

Bel Tom Helsen op 03 / 303 20 35 of mail tom@crossroast.be