Koffie voor B2B

Koffie Voor B2B

HORECA

Goede koffie wordt in horecazaken steeds belangrijker. Een lekkere kop koffie bij de lunch of op hotel roept bij klanten een warme herinnering op, en ze komen er ook graag voor terug! Cross Roast begeleidt je bij het kiezen van de juiste koffie en machine voor jouw zaak en brengt je in contact met technische partners. Extra advies nodig bij het uitwerken van je concept? We staan je graag bij van A tot Z!

Neem contact met ons op
Koffie Voor B2B

BEDRIJVEN

Een heerlijke koffiepauze maakt de werkdag compleet! Lekkere koffie is niet enkel voor jouw collega’s een meerwaarde, maar het is ook een fijne manier om klanten en prospects te verwelkomen. Cross Roast is jouw partner van A tot Z, van koffiebonen tot machines tot ingerichte coffee corners. We brengen onze kennis en ervaring bij jouw bedrijf binnen daar waar jij het het meeste nodig hebt.

Neem contact met ons op
Koffie Voor B2B

PRIVATE LABEL

Bouw de naam van je zaak verder uit en creëer een private label koffie. Cross Roast gaat samen met jou op zoek naar dé perfecte koffie die de eigenheid van jouw zaak verder uitdraagt. Een etiket in de lijn van jouw brand maakt het plaatje compleet! Zo ga jij voor een unieke invalshoek om je naamsbekendheid te vergroten en associeer je je naam met een product van de hoogste kwaliteit. Win win!

Neem contact met ons op

Meer ondersteuning nodig?

Koffie consultancy

Koffie Voor B2B

Cross Roast biedt persoonlijke begeleiding om jouw koffie concept vorm te geven, van positionering tot concrete invulling van de zaak. Of je al ervaring hebt of met gezond enthousiasme van nul begint, onze koffie consultant overloopt met jou de cruciale vragen en praktische overwegingen. Samen maken we er van A tot Z een succesverhaal van!

Neem contact met ons op

Opleiding van je team

Koffie Voor B2B

Een team dat blijft bijleren, is een team dat enthousiast en gepassioneerd blijft in z’n job! Daarom is het belangrijk om je team – en jezelf! – de kans te geven om zich te blijven ontwikkelen met extra kennis en opleidingen. Cross Roast organiseert tal van koffie opleidingen en workshops om jou en je team te inspireren.

Neem contact met ons op

Offsite meeting locatie

Koffie Voor B2B

Een offsite meeting of teamdag kan enorm inspirerend zijn voor je bedrijf! Een andere omgeving dan je eigen kantoor helpt je om out of the box te denken en met innovatieve ideeën te komen. Cross Roast biedt een unieke locatie in hartje Antwerpen voor vergaderingen, brainstorms of teamdagen tot 39 personen.

Neem contact met ons op

Teambuilding

Koffie Voor B2B

Een toffe teambuilding versterkt de band tussen de collega’s en zorgt ook voor de nodige ontspanning in het bedrijf. Op zoek naar een unieke activiteit voor het team in hartje Antwerpen? Dan is een koffie workshop de perfecte invulling voor een leuk dagje uit!

Neem contact met ons op

Mobiele bar

Koffie Voor B2B

Een feest of bedrijfsevenement wordt net dat tikje meer wanneer je je gasten kan verwennen met een koffie van dezelfde kwaliteit als in een espressobar! Daarom heeft Cross Roast een mobiele bar ontworpen met alle nodige toebehoren van toog tot espressomachine en natuurlijk de koffiebonen. We werken steeds met ons beste materiaal om met jou een unieke beleving te creëren.

Neem contact met ons op

Onderhoud & service

Koffie Voor B2B

Niets zo frustrerend als een espressomachine of volautomaat die je in de steek laat! Cross Roast heeft een uitgebreide stock aan vervangonderdelen om jou zo snel mogelijk verder te helpen. Voor kleine interventies staan we je graag persoonlijk bij, verder verwijzen we je door naar ons uitgebreid netwerk van gespecialiseerde partners.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

  Jouw naam *

  Jouw email *

  Jouw telefoon- of GSM nummer *

  Waarmee kunnen we je helpen *

  Vertel ons wat meer

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht