ANTWERP COFFEE WEEK

Antwerp Coffee Week: Purple
Antwerp Coffee Week: Red
Antwerp Coffee Week: Black
Antwerp Coffee Week: Yellow
Mystery Coffee Header
Antwerp Coffee Week Mystery Coffe

Om de Antwerpse specialty coffee scene te vieren organiseert Cross Roast samen met Sage een fantastische giveaway! Win de nieuwste Sage Barista Express Impress, een thuis espressomachine voor de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en meer!

Hoe maak je kans?
Kom tijdens de Antwerp Coffee Week tussen 10u en 12u naar Caffe Mundi en proef onze mystery coffee. Beantwoord de vragen over de Cross Roast mystery coffee die je in je handen hebt. De persoon met de hoogste score wint de Barista Express Impress!

Je ontvangt bij elke aankoop in onze Cross Roast winkel en webshop ook gratis de mystery coffee. Zo kan je thuis ook proeven en deelnemen aan de giveaway.

Good Luck
Qr Mystery Coffee

Spelregels

Voor de Antwerp Coffee Week Sage en Cross Roast giveaway is dit het algemene wedstrijdreglement.

Deelnemers zijn mensen die online via https://forms.gle/5zYn16Pg2P9rEmKVA hun antwoorden delen.

De wedstrijd start op 19/09/2022 en loopt t.e.m. 25/09/2022. Deelnemen kan tijdens de Antwerp Coffee Week en de openingsuren van Caffe Mundi.

Proef tijdens de Antwerp Coffee Week tussen 10h en 12h gratis de Cross Roast Mystery Coffee in Caffe Mundi en beantwoord de vragen over de koffie via de QR code. De persoon met de hoogste score wint!

Je krijgt de Mystery Coffee ook gratis bij elke aankoop in de Cross Roast winkel of webshop tussen 19 en 25 september 2022, zo kan je ook van thuis deelnemen als je de koffie niet in Caffe Mundi komt proeven.

De winnaar wordt bekend gemaakt op de International Coffee Day op 1 oktober, en kan de Sage ophalen in de Cross Roast winkel, of de Sage wordt naar jouw thuis opgestuurd.

Elke deelnemer moet zich, op straffe van uitsluiting, volledig en correct registreren met e-mailadres, naam, voornaam, adres (domicilie) en telefoonnummer. De registratiepagina moet volledig ingevuld worden. Per correct e-mailadres en domicilieadres kan slechts eenmaal worden deelgenomen. Dezelfde natuurlijke persoon die meerdere e-mailadressen hanteert, wordt uitgesloten uit de wedstrijd. Per postadres wordt slechts 1 deelnameformulier aanvaard. De organisatoren houden zich het recht om personen die niet aan de gestelde voorwaarden voldoen te verwijderen uit de wedstrijd. 

Laattijdige deelnames (na de vermelde afsluitdatum van de wedstrijd) worden niet meer in aanmerking genomen, wat ook hun reden van vertraging zij. De organisatoren kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor dergelijk feit. Onvolledige antwoorden worden geweigerd.

Mysterie Coffee Op Baal

Er wordt geen correspondentie gevoerd – tijdens en na de wedstrijd – betreffende het reglement, de vragen, het mechanisme en het resultaat van de wedstrijd of de modaliteiten van selectie, noch telefonisch, noch schriftelijk. Deelnemers die zich hier niet aan houden, worden automatisch van verdere deelname uitgesloten.

De sage kan niet uitgewisseld worden tegen baar geld. Bij overhandiging van de prijs dient de winnaar zijn identiteit en domicilie te verrechtvaardigen. Indien deze gegevens niet overeenstemmen met de opgegeven gegevens, vervalt het recht op een prijs. De prijs is BTW inbegrepen.

Indien een prijs verstuurd wordt, kan Cross Roast noch verantwoordelijk gesteld worden voor beschadiging of verlies van de prijs door de postdiensten, noch voor vertraging in ontvangst.