ANTWERP COFFEE WEEK 2023

Antwerp Coffee Week: Purple
Antwerp Coffee Week: Red
Antwerp Coffee Week: Black
Antwerp Coffee Week: Yellow
Mystery Coffee 2023
Mystery Coffee 2023

Tijdens de Antwerp Coffee Week vieren we de fantastische Antwerpse specialty coffee scene! Van 25 september tot en met 1 oktober kan je bij verschillende Antwerpse koffiebars en roasteries de specialty coffee wereld ontdekken. Ook dit jaar doen Cross Roast en Caffe Mundi mee, en samen met Sage mogen we een leuke giveaway doen! Proef onze Mystery Coffee en win een Sage Barista Express!

Hoe maak je kans?
Kom tijdens de Antwerp Coffee Week tussen naar Caffe Mundi of onze Cross Roast Experience Store en proef onze Mystery Coffee. Scan de QR code en beantwoord de vragenlijst over deze Cross Roast Mystery Coffee. De persoon met de hoogste score wint de Sage Barista Express!

 

Good Luck
Mystery Coffee 2023

Spelregels

Voor de Antwerp Coffee Week Sage en Cross Roast giveaway is dit het algemene wedstrijdreglement.

Deelnemers zijn mensen die online via https://forms.gle/tCcJV84TBBQvegHa6  hun antwoorden delen.

De wedstrijd start op 25/09/2023 en loopt t.e.m. 01/10/2023. Deelnemen kan tijdens de Antwerp Coffee Week en de openingsuren van Caffe Mundi en Cross Roast.

Proef tijdens de Antwerp Coffee Week gratis de Cross Roast Mystery Coffee in Caffe Mundi of de Cross Roast Experience Store en beantwoord de vragen over de koffie via de QR code. De persoon met de hoogste score wint!

De winnaar wordt bekend gemaakt op woensdag 4 oktober 2023, en kan de Sage Barista Express ophalen in de Cross Roast winkel, of de Sage wordt opgestuurd.

Elke deelnemer moet zich, op straffe van uitsluiting, volledig en correct registreren met e-mailadres, naam, voornaam, adres (domicilie) en telefoonnummer. De registratiepagina moet volledig ingevuld worden. Per correct e-mailadres en domicilieadres kan slechts eenmaal worden deelgenomen. Dezelfde natuurlijke persoon die meerdere e-mailadressen hanteert, wordt uitgesloten uit de wedstrijd. Per postadres wordt slechts 1 deelnameformulier aanvaard. De organisatoren houden zich het recht om personen die niet aan de gestelde voorwaarden voldoen te verwijderen uit de wedstrijd. 

Laattijdige deelnames (na de vermelde afsluitdatum van de wedstrijd) worden niet meer in aanmerking genomen, wat ook hun reden van vertraging zij. De organisatoren kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor dergelijk feit. Onvolledige antwoorden worden geweigerd.

Mystery Coffee 2023

Er wordt geen correspondentie gevoerd – tijdens en na de wedstrijd – betreffende het reglement, de vragen, het mechanisme en het resultaat van de wedstrijd of de modaliteiten van selectie, noch telefonisch, noch schriftelijk. Deelnemers die zich hier niet aan houden, worden automatisch van verdere deelname uitgesloten.

De sage kan niet uitgewisseld worden tegen baar geld. Bij overhandiging van de prijs dient de winnaar zijn identiteit en domicilie te verrechtvaardigen. Indien deze gegevens niet overeenstemmen met de opgegeven gegevens, vervalt het recht op een prijs. De prijs is BTW inbegrepen.

Indien een prijs verstuurd wordt, kan Cross Roast noch verantwoordelijk gesteld worden voor beschadiging of verlies van de prijs door de postdiensten, noch voor vertraging in ontvangst.