workshops

Koffie workshops

Koffie workshops en trainingen voor koffieliefhebbers en professionals. Verdiep je in de wereld van specialty koffie, slow coffee, koffie branden en SCA opleidingen. Je bent bij ons op het juiste adres als je meer wilt weten over koffie, een koffiebar wilt starten, wilt leren koffiebranden of een mooie latte art wilt maken.

Kies uit een van onze populaire workshops waaronder Koffie Workshop Antwerpen, Koffieproeverij, Latte Art Workshop, Barista Workshop of onze SCA opleidingen.

Ontdek onze koffie workshops

thee Workshops

Je bent een liefhebber van heerlijke losse kwaliteitsthee en daarnaast zot van chocolade. Volg dan zeker onze Thee Workshop.

Ontdek onze thee workshops

Chocolade Workshops

Leer zelf hoe je chocolade kan maken met een unieke smaak. En ontdek hoe echte chocolade wordt gemaakt van de cacao boon tot chocoladereep.

Ontdek onze chocolade workshops

Koffie, thee of Cacao workshop cadeau doen? Maak dan gebruik van onze workshop cadeaubonnen. Leuk om te geven, maar ook leuk om te krijgen!

Bart

Aangename introductie in het zetten van een goede slow coffee in het decor van de micro-branderij. Je leert experimenteren met smaken en geuren en kan het verschil proeven/ruiken/zien tussen te hard gebrande koffie en de optimale manier van branden.

Zeker een aanrader voor personen met een passie voor koffie!

Bart Ghysels / Workshop Slow Coffee

Ik heb de workshop Slow Coffee gevolgd en was zeer verrast over de inhoud.

Ik weet nu hoe ik thuis een goede Slow Coffee moet zetten.

Emma Blom / Workshop Slow Coffee

Tom bedankt voor de uitgebreide Barista Workshop.

Ik kan nu eindelijk thuis een goede espresso zetten en weet meer van de achtergrond van koffie.

Bedankt! Zeker een aanrader voor koffieliefhebbers.

Maarten Hendrix / Introductie Barista